Sponsoring


Ted Kop Jansen Horses

 

Sport en handelsstal gespecialiseerd in Friese dressuur paarden tm Grand Prix niveau.

Vaste wedstrijd Amazone Iris Klein.

www.kopjansen.nl


Liesbeth Geven

 

 


 

Danielle van Mierlo

Ik ben Danielle van Mierlo, woonachtig in Maasland waar ik ook mijn stal heb. Vanaf mijn 12e ben ik elk jaar opgenomen geweest in de jeugdkaders met 5 verschillende paarden. Met als hoogtepunt een opname in het Nederlandse Team bij de Young Riders met mijn paard Ucento. Tijdens het EK wonnen we een zilveren teammedaille en bronzen individuele medaille. Op dit moment rij ik met 2 paarden Grand Prix en een aantal in opleiding.

Sinds 2013 word ik gesponsord door Lamantia Couture Nederland. Ik had al ervaring met het merk en was direct fan. Toen er een oproep kwam dat ze opzoek waren naar een ambassadrice liet ik deze kans niet voorbijgaan. Sindsdien heb ik een hele leuke samenwerking en ben ik erg trots op het feit dat ik deel uit mag maken van het Lamantia Team. Ik vind de kwaliteit en uitstraling heel mooi van LCN, je kan het geheel naar eigen wens samenstellen. Het is herkenbaar, exclusief en daarom sta ik ook 100% achter dit merk.

 


Dinja van Liere

Hoi ik ben Dinja van Liere ik ben 27 jaar en ik woon in Werkendam. Ik heb mijn eigen bedrijf genaamd Dinja van Liere Dressage.

Ik train mijn paarden en ik geef les op Stal de Selevia Hoeve in Werkendam. Daarnaast rijd ik ook nog enkele paarden bij Hengstenstation van Uytert in Heerewaarden. Ik rijd op alle niveaus van 3 jarige jonge paarden competitie tot aan Grand Prix.

 

Op het moment ben ik veel actief in de jonge paarden competities zoals de subli en Pavo cup, maar ook in bijvoorbeeld de Hengstencompetitie met verschillende jonge goed gekeurde hengsten.

 

Ik word sinds 2015 gesponsord door Lamantia Couture Nederland, en ik ben ontzettend blij met deze samenwerking! Ik vind dat dit merk echt staat voor een sportief en altijd weer vernieuwende look maar daarbij toch heel chique is. En dat is echt iets wat mij onwijs aanspreekt.

Daarnaast ben ik heel enthousiast over de mooie pasvorm en comfortabele stof van de jasjes.

 


ANNE-METTE STRANDBY HANSEN & BETINA JAEGER JENSEN HELGSTRAND DRESSAGE

 

www.Helgstranddressage.com


Joyce Heuitink

So proud to represent the gorgeous brand #LamantiaCouture! It was a huge honor to be asked if I wanted to wear their competition jackets! So from now on, also my tailcoat will be from Lamantia Couture! Thank you Elise Basfor this partnership, I will wear your jackets with pride!


Vai Bruntink

Mijn naam is Vai Bruntink en bij deze vertel ik jullie graag iets meer over mijzelf en mijn samenwerking met Lamantia Couture NL. Sinds 2012 run ik samen met mijn vriend Sjak Laarakkers ons eigen bedrijf genaamd Stal Laarakkers in het drentse dorpje Vledderveen. Onze passie is de dressuursport en ik start zowel jonge talenvolle paarden in o.a. de pavo cup en subli cup als oudere paarden in de subtop tot en met de Grand Prix. Twee bekende paarden zijn bijvoorbeeld de hengsten Ebony en Cum Laude. Sinds vele jaren word ik gesponsord door het exclusieve merk Lamantia Couture NL.

De jasjes van Lamantia Couture stralen veel kwaliteit uit en daarbij kun je ze geheel naar eigen wens laten ontwerpen. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om bijvoorbeeld je jasje en je cap precies bij elkaar te laten matchen. Naast het feit dat de jasjes gewoon ontzettend mooi zijn zitten ze ook heel lekker en de stevige stof geeft voor iedere lichaamsvorm een optimaal silhouet en de stof is daarnaast ook heel goed ademend.

Ik hoop nog vele jaren deel uit te maken van het team Lamantia Couture NL.

 

www.stallaarakkers.nl


Lara van Nek

Hallo, mijn naam is Lara van Nek en ben 15 jaar. Ik zit in Havo 4 en woon in Wijdewormer. Paardrijden is mijn grootste hobby zo lang ik mij dat kan heugen! Ik rijd zowel paarden als pony’s maar doordat ik erg gegroeid ben, stop ik na dit jaar met de pony’s! Ik start met mijn paarden bij de junioren en hoop ooit Grand-Prix te worden! Met mijn lieve merrie Fariska ( Vivaldi) heb ik inmiddels 3 EK’s gereden met elk jaar een team medaille maar we hebben ook individuele medailles gewonnen! In 2020 heb ik Nederland in Hongarije mogen vertegenwoordigen op het EK pony’s met Baumann’s Despino NRW.

Sinds een jaar of 3 word ik door Lamantia Couture Nederland gesponsord met supermooie wedstrijdjasjes die ik met heel veel trots draag. Buiten dat het echt supermooie jasjes zijn, zijn het ook super comfortabele jasjes die heerlijk zitten. Ik ben daar heel blij en dankbaar voor en hoop dat Elise Bas nog heel lang het vertrouwen in mij houdt. Elise dank je wel!

www.stal104.nl


MAUD DE REU

 


Esra de Ruiter

Esra is een dressuuramazone uit Sprang-Capelle. Esra runt daar samen met haar ouders en zusje hun eigen stal, dressuurstal de Ruiter. Samen met Britt dekker heeft Esra het Youtube kanaal PaardenpraatTV.


DANA VAN LIEROP

 JENNIFER SEKREVE

Hallo allemaal! Ik ben Jennifer Sekreve en woon in Elspeet (Veluwe). Hier run ik samen met Johan Hamminga een dressuurstal.

Ik rijd elke dag veel hele leuke dressuurpaarden waaronder een paar KWPN gekeurde hengsten. Waar ik eerst voornamelijk veel jonge paarden reed, oa pavo cup, subli cup, hengstencompetitie, heb ik nu eigenlijk best een aantal paarden in de subtop.

Super leuk vind ik en inmiddels ook al een paard in de Grand Prix. Natuurlijk hebben we ook altijd nog jonge talenten als opvolging staan. Dus blijft het rijden ook altijd veelzijdig. Naast het rijden geef ik ook best veel lessen en geef ik clinic’s.

Ik ben altijd onwijs blij met de jassen van Lamantia Couture!! Ze zijn super chique en passen ontzettend goed en zitten daardoor super lekker en makkelijk! Ook kun je eigenlijk alle creatie’s die je maar kunt bedenken laten maken. Van chique en subtiel tot heel opvallend en veel bling bling. Elise is een heel leuk, enthousiast en positief persoon om mee samen te werken. Deze jasjes zijn echt een aanrader 😉

 


TATIANA MAKAROVA

 

Happy to announce my collaboration with amazing @lamantia_couture_nederland this is a top quality brand which makes all competition jackets and accessories to it.

When I saw it first time I fell in love with this jackets and details. How the jackets look on each rider, despite different figures and proportions, is fantastic! Super elegant and chic!

I’m very proud to be a part of the team!

@ Netherlands


ENGIE WALLACE & KYRA JONKER